Het kan verkeren…

“…als het maar geen werken wordt” hing ik een dik half jaar geleden als ondertitel aan dit blog. Geen heel actief blog, want dat werken houdt me er toch wel vanaf zoveel te schrijven als ik had gehoopt. Daarnaast lijkt reizen toch een beetje werken te worden. Niet omdat ik werk heb dat reizen vereist, maar wel omdat mijn laatste vakantie naar SloveniĆ« deels ook een zakenreis was. Een oud idee, om iets met wijn te doen, is de laatste maanden wat concreter geworden: ik ben bezig om een wijnimport van SloveniĆ« naar Nederland op te zetten. Daar zit de nodige voorbereiding aan vast, maar bezoeken (met proefsessies, lunch en goede gesprekken) aan twee Sloveense wijnboeren zorgen wel dat er schot in komt. In september volgen volgens plan nog twee bezoeken, en ik zou eigenlijk graag zien dat we begin november de eerste bestellingen vanuit SloveniĆ« deze kant op kunnen laten komen. De voortgang van de marketing (start in september), het organiseren van het logistieke traject en zorgen dat we voldoen aan alle wetten en regels hebben daar de nodige invloed op, maar een trein die eenmaal beweegt komt uiteindelijk wel waar je ‘m hebben wilt. Spannend, en misschien wordt dit blog binnenkort wel omgedoopt tot iets als “reizen, muziek en wijn, met foto’s als bewijs”…

Kogl Wine Estate

 

 

3 thoughts on “Het kan verkeren…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *